Ponne's Liberty

Ponne's Restyle

Klik hier om de ondertitel te bewerken

 DATUM:
GEBEURTENIS:
 16-01-2019
 Vandaag weer enkele nieuwe foto's op de pagina Ponne's Restyle bijgevoegd!
 15-01-2019
 Vandaag een begin gemaakt om meer van mijn zelfgemaakte producten op de website erbij te gaan zetten, te beginnen bij de flatcoats, de rest volgt snel! Ook de aankondiging van het komende nestje weer aangepast!
 28-09-2018
Gisteravond zijn we voor de echo geweest met Pien om te kijken of ze drachtig  is, maar helaas is ze dat dus niet.... Ze is waarschijnlijk wel even drachtig geweest, dat kon hij aan haar baarmoeder zien, maar ergens is er iets fout gegaan. En het klopt ook helemaal met wat ik zelf al dacht, ik had namelijk het gevoel dat ze de eerste 2 weken echt wel drachtig was, ze had heel ander gedrag, maar de laatste week zag ik daar niets meer van terug. En ook lichamelijk merkte ik de laatste week helemaal niets meer aan haar. Dus helaas was mijn gevoel goed... Dit eerst maar eens laten bezinken...
 31-08-2018
Woensdag 29 en donderdag 30 augustus hebben Pien en Thor 2 succesvolle dekkingen gehad! Nu is het afwachten....
 27-08-2018

Vandaag (maandag) progesteron laten prikken, dit was al 7,2 en dat op dag 8.

Dinsdagavond voor de eerste keer proberen of de dekking lukt!

 22-08-2018
 De uitslag van het uitstrijkje was goed, dus dat is goed nieuws, wat dat betreft staan niks een goede dekking ons in de weg!
 20-08-2018
Gisteren is Pien loops geworden. Vandaag zijn we naar de dierenarts geweest voor controle. Alles zag er prima uit. Er is nog een uitstrijkje genomen voor verder onderzoek en daar krijgen we woensdag de uitslag van. Volgende week maandag gaan we voor de eerste keer progesteron laten prikken, zodat we de juiste tijd kunnen bepalen voor de dekking. Spannend!!!